Om Mannaz

Marianne Egelund Siig er CEO med hjertet forrest

Når CEO, forfatter og diversitets-pionér Marianne Egelund Siig, til sin egen små-betuttede forundring, den 14. maj fylder 60, løber hun med fuld kraft ind i sit nye årti med fast tro på en fremtid i bedre balance, båret af fællesskaber for alle.
·
Artikel

Når CEO, forfatter og diversitets-pionér Marianne Egelund Siig, til sin egen små-betuttede forundring, den 14. maj fylder 60, løber hun med fuld kraft ind i sit nye årti med fast tro på en fremtid i bedre balance, båret af fællesskaber for alle.

Da Marianne i starten af 90’erne trådte ud af en baggård i Aarhus som én af de første ud af i dag mere end 800 uddannede KaosPiloter fra den internationalt anerkendte lederuddannelse, var det med overbevisningen om, at alt kan lade sig gøre, hvis man var villig til at knokle for sagen og gøre det sammen.

Netop det at få en idé og føre den ud i livet blev den unikke styrke, som siden har defineret den kraft og energi, som alle, der har mødt, eller arbejdet sammen med Marianne, tydeligt oplever.

– Marianne er et menneske, der ser muligheder frem for begrænsninger. Men én ting er at se muligheder, noget andet er at få mulighederne til at leve både i virksomheder og blandt mennesker. Og det kan Marianne. Hun har en særlig evne til forstå virksomheders ”why” og få det til at vokse i omfang og impact. Hun går forrest, sætter sig selv i spil og skaber bemærkelsesværdige resultater i alt, hvad hun kaster sig over, siger Niels Christian Nielsen, tidl. adm.dir. for Teknologisk Institut og tidligere formand for bestyrelsen i KaosManagement.

Hendes faglige base er som CEO for konsulent- og kursusvirksomheden Mannaz A/S, som med afdelinger i København, Aarhus, London og Malmø beskæftiger 100 medarbejdere og 190 associates over hele verden.

Læs resten af artiklen på pov.international.

Inspiration
Om Mannaz Vi, som sidder på magten, har en forpligtelse til at hjælpe med at bane vejen

Adm. direktør Marianne Egelund Siig har i en årrække talt og skrevet om ligestilling og mangfoldighed. Hun kan stadig blive lidt rystet over, hvad man kan modtage i sin indbakke.

Diversitet & Inklusion Mannaz og Goodtalks indgår strategisk partnerskab

Mangfoldighed og inklusion kommer ikke af sig selv. Det er noget, vi skaber sammen – for sammen kan vi mere.
Derfor har vi indgået et nyt strategisk partnerskab med Goodtalks.

Om Mannaz Mannaz A/S udnævner ny CEO

Bestyrelsen for Mannaz A/S har pr. 1. juni 2020 udpeget en ny CEO. Marianne Egelund Siig sætter en ambitiøs retning for udvikling af mennesker og organisationer.

The potential is people