Mød
Julie Ekner Koch

Julie Ekner Koch

Head of Digital Learning and Leadership

jko@mannaz.com
+4520840841
LinkedIn

Julie rådgiver primært inden for Digital læring & Læringsakademier, Bæredygtighed og Ledelse & Teamudvikling.

Erfaring og baggrund

Jeg leder Mannaz Digital Learning & Leadership, en afdeling dedikeret til at designe og producere højkvalitets e-læringskurser, videoer, lyd, animationer, virtuel facilitering og blended learning-design.

Jeg er en erfaren konsulent inden for digital og blended learning, ledelsestræning og facilitering. Min baggrund er i erhvervsadministration og kommunikation, og jeg har arbejdet i 15 år som konsulent for globale virksomheder, hvor ledelse på afstand i globale teams og digital læring og udvikling er indgroet.

Jeg har stor erfaring i at designe blended learning-forløb samt facilitere dem. Jeg er certificeret i Situationsbestemt Ledelse og har 10 års erfaring i at undervise teams af ledere i at anvende situationsbestemt ledelse. Desuden har jeg faciliteret processer omkring tværkulturel kommunikation, konflikthåndtering, motivation og performance.

“Hvad der nu er bevist, var engang kun forestillet. - William Blake”
Julie Ekner Koch
Julie Ekner Kochs kommende kurser
4. sep - 12. dec 2024
DI x Mannaz bæredygtighedsuddannelse
Dansk Industri, København V
18. sep 2024
Den virtuelle mødeleder
Virtuelt kursus
23. okt - 24. okt 2024
Situational Leadership
Mannaz A/S, København K
15. nov 2024 - 6. mar 2025
DI x Mannaz bæredygtighedsuddannelse
Crowne Plaza, København S
20. nov 2024 - 13. jun 2025
Digitalt lederskab
Mannaz A/S, København K
Viden om
Bliv inspireret af artikler om Digital læring & Læringsakademier
Digital læring & Læringsakademier Få indsigt i ESG-dilemmaer med AI

Mannaz har sammen med Dansk Industri udviklet en bæredygtighedsuddannelse, som gennem fire masterclasses belyser, hvad ESG-frameworket er og kan bruges til i praksis. Deltagerne stifter også bekendtskab med AI, og hvordan kunstig intelligens kan bruges strategisk til at belyse kompleksiteten i ESG.

Om Mannaz Digital læring i øjenhøjde

Digital læring giver os fleksibilitet, sparer tid, skaber resultater – men kræver forberedelse og indsigt for at lykkes. Og så er den bedst, når den bruges i en blended learning model og kombineres klogt med tilstedeværelse, fortæller Mannaz’ nye Head of Digital Learning & Leadership.

The potential is people