Mød
Lia Cai Sandager

Lia Cai Sandager

Executive Assistant

lcs@mannaz.com

LinkedIn

Lia rådgiver primært inden for Diversitet & Inklusion.

Erfaring og baggrund

Min passion for diversitet, lighed og inklusion (DEI) bliver udfoldet i Mannaz på i mange facetter.

I min rolle som EA er jeg med til at supportere udviklingen og driften af Mannaz’ strategi, mens jeg gennem mit konsulentarbejde udvikler og faciliterer DEI workshops, strategier og indsatser.

Jeg har har specialiseret mig inden mangfoldighed, tværkulturelt samarbejde og forandringsledelse med fokus på inkluderende ledelse og kommunikation gennem studie og arbejde i bl.a. Danmark, Kina og Sydkorea. Og så driver jeg også vores interne DEI læring og indsatsen for mangfoldig rekruttering af junior talenter.

Min faciliteringsstil er en blanding af oplæg, øvelser og (massere af) dialog, og det er vigtigt for mig at få skabt et trygt rum til at lære, udforske og være nysgerrig.

Kompetenceområder
  • Bias Conscious Leadership
  • Change Management
  • Communication and teamwork
  • Cross Cultural Collaboration
  • Diversity & Inclusion
  • Inclusive Leadership
  • Organisational Development
  • Working in multicultural environments
  • Vis alle 8
“Mit personlige "why" i arbejdet med diversitet, lighed og inklusion er i bund og grund, at jeg mener at alle skal have lige muligheder for lige resultater. Alle har ret til at trives, blive udviklet og værdsat for præcist den man er. ”
Lia Cai Sandager
Viden om
Bliv inspireret af artikler om Diversitet & Inklusion
Diversitet & Inklusion Ligestilling på arbejdsmarkedet

Ligestilling på det danske arbejdsmarked er en fortsat udfordring, men det er også en vigtig prioritet for at sikre retfærdige arbejdsforhold for alle. Mens der er gjort fremskridt i de seneste år, er der stadig en række problemer, der skal tackles for at opnå fuldstændig ligestilling.  

Ledelse & Teamudvikling Kvinder i ledelse

Kvinder i ledelse er et aktuelt emne i Danmark og resten af verden. I Danmark har vi længe fokuseret på at øge antallet af kvinder i ledende stillinger, men hvor står vi egentlig i dag?

Ledelse & Teamudvikling Hvad er diversitet

Her på siden kan du læse om de væsentligste begreber indenfor diversitet og hvordan de bidrager til virksomhedens vækst, øget trivsel og tilfredshed på arbejdspladsen. Du vil lære om værdien af mangfoldighed, og hvordan man skaber en inkluderende arbejdsplads med diversitet, ligestilling og inklusion. 

The potential is people