Mød
Anna Rosdahl

Anna Rosdahl

Senior Consultant

aro@mannaz.com

LinkedIn

Anna rådgiver primært inden for Ledelse & Teamudvikling, Kunder & projekter, Coaching & Persontypetests, Procesfacilitering, Offentlig ledelse & Organisationsudvikling, Forandringsledelse & Transformation, Strategi & Organisationsudvikling og Diversitet & Inklusion.

Erfaring og baggrund

Jeg har omfattende erfaring med at arbejde med ledelsesteams, ledere og enkeltpersoner. Jeg fungerer som inspirator og døråbner samt som støtte i udviklings- og forandringsprocesser. Jeg arbejder helhjertet for at hjælpe mennesker og organisationer med at opdage deres fulde potentiale, blive mere kreative og få større adgang til deres færdigheder og energi.

Jeg bliver særligt værdsat for min evne til at identificere klienters og organisationers behov. Med en let hånd opbygger jeg tillid som grundlag for at lede forandringsprocesser succesfuldt.

Mit mål er at implementere nye mønstre, strukturer og processer, der genererer udvikling for både enkeltpersoner, grupper og virksomheder.

Certificering
  • Faraz 360
  • Group Development Questionnaire (GDQ)
  • Hogan (HPI)
  • Master Management Personlighetsanalys
  • PAPI Assessment
  • Vis alle 5
Viden om
Bliv inspireret af artikler om Ledelse & Teamudvikling
Ledelse & Teamudvikling Forandringsledelse versus ledelse af transformation

Er det gammel vin på nye flasker – eller er der en reel forskel på forandringsledelse og ledelse af transformation. Det ser vi nærmere på i denne artikel.

Ledelse & Teamudvikling Deling af ledelse øger talentmassen og fører til bedre lederrekruttering

Vi giver vores ledertalenter for dårlige muligheder for at øve sig i ledelse.

Ledelse & Teamudvikling Indre og ydre motivation - hvad motiverer dig?

Hvad er forskellen på indre og ydre motivation, og ved du egentlig, hvad der motiverer dig? Vi gør dig klogere på de forskellige motivationsformer her.

The potential is people